Dissabte, a les 10.10

El portaveu de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa, a "Acció política"

Dissabte, a les 10.10, TV3 presenta una altra edició d'"Acció política", en què s'entrevistarà el portaveu de Ciutadans al Parlament. Amb Carlos Carrizosa es conversarà sobre aspectes de l'actualitat com el diàleg entre els governs de Torra i de Sánchez i la polèmica del relator, la manifestació contra el govern del PSOE, l'inici del judici del procés i la política de pactes després d'Andalusia, en què Cs i Vox han arribat a acords per separat amb el PP.

Quan falten tres dies per l'inici del judici de l'1 d'octubre s'analitzarà el trasllat dels presos independentistes i com està previst que es desenvolupin els interrogatoris. També es recordaran els judicis que s'han fet al Suprem, on no és habitual que se celebrin gaires vistes.

També es repassarà l'actualitat parlamentària d'aquests dies, la setmana en què el president del govern espanyol ha fet una visita sense precedents al Tribunal Europeu de Drets Humans. Finalment, s'analitzarà amb eurodiputats catalans com s'ha viscut el conflicte català al Parlament Europeu.

tv3.cat/accio-politica

facebook.com/AccioPoliticaTV3

twitter.com/Accio_Politica

#AccióPolíticaTV3