Mariola Dinarès
Mariola Dinarès
DIVENDRES, A LES 13.05

El "Popap" visita el Cruïlla, el festival pioner en l'ús de les polseres cashless i que dona gran protagonisme a la tecnologia

Demà, divendres 8 de juliol, a les 13.05, el programa que dirigeix i presenta Mariola Dinarès s'emetrà des del Parc del Fòrum de Barcelona, seu del festival Cruïlla 2022. El "Popap" es plantejarà qüestions com ara com han canviat els festivals durant els últims anys o com aprofiten les eines digitals arran de la seva experiència. Va ser el primer festival del món que va estrenar el sistema de pagament cashless i continua sent un referent en aquest sentit: uneix la música, la comèdia i l'art i estrena un meet and greet hologràfic.

El "Popap" especial des del Cruïlla farà una immersió en com són els festivals de música del 2022: mòbil, connexió, polsera carregada amb diners i ganes de festa. Mariola Dinarès en parlarà amb el seu director, Jordi Herreruela, i donarà a conèixer una de les tecnologies més innovadores del festival: els meet & greet hologràfics, de la mà de Mobile World Capital Barcelona. 

El programa també donarà a conèixer els reptes de sostenibilitat dels festivals, tot aprofitant que és un dels reptes que el Cruïlla es planteja més seriosament. Descobrirà algunes de les propostes més disruptives que s'han posat sobre la taula amb Laura Larroyo, responsable de Gestió del Canvi i Transformació Digital d'Estrella Damm. 

El "Popap" tancarà la setmana amb l'espai musical de Joan Arenyes i el grup berlinès de tecnorumba Habla de mi en presente, que actua al festival l'endemà, dissabte. 

La cobertura del Cruïlla es completarà a la tarda a l'antena d'iCat amb els espais "Independents", de 18.00 a 19.00, i "iCat en concert", a partir de les 21.00. 

 

Anar al contingut