Àlex Gorina dirigeix i realitza "La finestra indiscreta"
DIVENDRES

El "Popap" i "La finestra indiscreta", des de Sitges pel Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya

Demà divendres, 7 d'octubre, a les 13.05, el "Popap", amb Mariola Dinarès, s'emetrà des de Sitges per tractar de fons una de les edicions del festival de cinema més tecnològiques, amb la commemoració dels 40 anys de "Tron".

També demà, a les 00.05, en la primera de les dues edicions especials de "La finestra indiscreta" des de la localitat garrafenca, Àlex i Alfons Gorina entrevistaran Jaume Balagueró i Ester Expósito, per la pel·lícula "Venus", i l'actor sud-coreà Lee Jung-jae, conegut per ser el protagonista de la sèrie "El joc del calamar".

La pel·lícula "Tron", estrenada fa 40 anys, és el leitmotiv d'aquesta edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. El "Popap" en parlarà en profunditat amb Àngel Sala, director artístic del festival. Alfons Gorina farà un recull de pel·lícules de ciència-ficció ambientades en entorns virtuals, i Mariola Dinarès entrevistarà Jordi Sánchez-Navarro, director dels estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació de la UOC i comissari de Sitges Cocoon, l'espai del festival centrat en la tecnologia. 

Ja a la nit, Àlex Gorina presentarà "La finestra indiscreta" des de Sitges amb entrevistes als principals protagonistes del festival. El director Jaume Balagueró i l'actriu Ester Expósito parlaran de "Venus", el film inaugural. Lee Jung-jae, protagonista d'"El joc del calamar", del seu debut com a director amb "Hunt". I també tindran espai Àngel Sala i Mónica Garcia, principals responsables del festival; l'alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell; Carlos Vermut, director de "Mantícora", i William Lustig, director de cine que aquest any presideix el jurat. 

 

Anar al contingut