Mariola Dinarès, directora i presentadora del "Popap"
DIVENDRES, A LES 13.05

El "Popap", des del FabLab Terres de l'Ebre per la tercera edició del VAG Experience

Demà divendres, 30 de setembre, a les 13.05, el programa que dirigeix i presenta Mariola Dinarès s'emetrà des del FabLab Terres de l'Ebre, un laboratori de fabricació digital que es va inaugurar el febrer d'aquest any. Des d'avui dijous i fins dissabte, Amposta acull la tercera edició del VAG Experience, el primer esdeveniment cultural sobre videojocs que es fa a Catalunya.

El "Popap" tornarà a copsar de prop tot el que passi al VAG Experience d'Amposta, tal com ja va fer en les dues edicions anteriors, el 2019 i el 2021. En aquesta ocasió, Mariola Dinarès i el seu equip emetran el programa des del FabLab Terres de l'Ebre de la localitat montsianenca per conèixer de primera mà també la seva aposta per la innovació i la tecnologia. 

El programa comptarà, en primer lloc, amb una taula de presentació, on intervindran Joan Garcia, un dels organitzadors del VAG Experience; Lala Escrivà, directora del FabLab Terres de l'Ebre, i Carles Anyó, director de l'INS Montsià, que des d'aquest curs ofereix un cicle formatiu de grau superior d'animació en 3D, videojocs i entorns virtuals. Només hi ha tres centres públics a Catalunya que l'ofereixin. 

 Més tard, Mariola Dinarès entrevistarà Max Dalmau, propietari de l'equip d'eSports Wizards i professor associat a EUNCET, la Barcelona School of Management i la Universitat Internacional de València. També passaran pel programa Alexis Porros i Martín Vigo, autors del podcast sobre ciberseguretat "Tierra de hackers", i Lola Martínez Sala, tècnica d'Empresa i Iniciativa Emprenedora a l'Ajuntament d'Amposta 

 

Anar al contingut