Dissabte, a les 13.50

El "pop nocturn" dels Siderland, a "Zona zàping"

Dissabte, a les 13.50, abans del "TN migdia", i des de divendres a TV3.cat, "Zona zàping" comptarà amb la participació del grup de "pop nocturn" Siderland, format per tres amics de Barcelona que presenten "Que esclati tot", un tema que competirà al pròxim Benidorm Fest, i que il·lustra el Top 1 amb les millors imatges enviades pels espectadors.

Aquesta setmana les protagonistes són les jugadores del Barça Femení que han aconseguit la Supercopa, el primer títol de la temporada. Tot i que del que més s'ha parlat és de la polèmica entrega de trofeus, on les jugadores van haver d'autoentregar-se les medalles. També es podrà veure el seguiment de la nova coreografia de Shakira a TikTok, seguida fins i tot per la presentadora de l'"Onze", Danae Boronat, que va fer al "Zona Franca" de TV3 una demostració.

Continua la col·laboració dels streamers Pol Gise i Laura Grau amb el seu particular i, a vegades surrealista punt de vista sobre els temes més insospitats. Aquesta setmana en Pol parlarà de les ganes que hi ha que nevi a Barcelona, i la Laura xerra a tort i dret precisament d'això, de la gent a qui li agrada el fred.

Aquesta setmana al "Zàping del Daniel", Daniel Andechaga parla de la veu de la consciència i, sobretot, de la inconsciència, que porta a fer coses poc assenyades.

Al "No te la fotis", s'ensenyen les millors imatges rebudes a les xarxes socials (web, Instagram, TikTok, Twitter...) del programa. Aquesta setmana les protagonistes són les típiques relliscades amb esquís i trineus sobre la neu. I també alguna refrescant caiguda en un rierol, molt apropiada amb el fred actual.

I com cada setmana, una nova cançó a la secció viral "GO" dedicada al fred que ens ha envaït, amb imatges de patacades a la neu i al gel, igual que la selecció de Reels d'Instagram.

tv3.cat/zonazaping

facebook.com/zonazaping
twitter.com/zonazaping
instagram.com/zonazaping

Anar al contingut