DIVENDRES, A LES 8.30

El poeta Joan Margarit, que acaba de ser guardonat amb el Premi Cervantes, a "Els matins"

Demà, divendres, a partir de les 8.30, "Els matins", el programa dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà el poeta Joan Margarit, que acaba de ser guardonat amb el Premi Cervantes

La taula d'anàlisi

A la tertúlia hi participaran Andreu Barnils, Carmen Juan i l'advocat Carles Monguilod, pendents de les negociacions per a la formació de govern i de les citacions judicials a Comín i Puig per les euroordres.

Els projectes de Google

Lídia Heredia també entrevistarà el director de Google Cloud a Espanya i Portugal, Isaac Hernández, per parlar de l'ús de les dades, de privacitat i de cap on ens porta el desenvolupament de la tecnologia.

Professor de Rosalía

Es conversarà amb Lluís Cabrera, fundador del Taller de Músics, per parlar del fenomen Rosalía, que ha passat de ser alumna seva a una estrella aclamada a tot el món.

Identificacions pel color de la pell

Se sentiran les denúncies, en primera persona, de joves que han patit discriminacions racistes i que la policia ha obligat a identificar-se reiteradament.

Primer Congrés d'Habitatge a Catalunya

La portaveu d'aquest congrés, Clàudia Ruscalleda, explicarà quines propostes faran en la trobada que organitzen aquest cap de setmana a la Fabra i Coats de Barcelona.

Les propostes culturals dels divendres

El programa acabarà amb les cites setmanals amb les recomanacions literàries d'Anna Guitart; la mirada dels influencers Leopolda Olda i Sir Joan; la taula cultural amb el periodista i escriptor Álvaro Colomer; la directora del programa "Àrtic" de Betevé, Anna Pérez Pagès, i el ninotaire Lluís Recasens, "l'avi".

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut