El periodista Lluís Caelles, guardonat amb el premi Ànima de Mollerussa

Els Reconeixements Ànima Ciutat de Mollerussa, impulsats per l'Ajuntament i el Centre d'Iniciatives Solidàries Ángel Olaran, han decidit concedir el premi de la setena edició al periodista, reporter i actual sotscap de la secció d'Internacional de TV3 Lluís Caelles, per la visió social que dona de la guerra.

L'alcalde, Marc Solsona, ha explicat que la decisió s'ha pres per unanimitat del jurat i ha destacat la seva labor periodística i educativa explicant sobre el terreny i amb una mirada social posada en els protagonistes de conflictes internacionals com l'actual guerra a Ucraïna.  

La distinció, el Reconeixement Abba Melaku, se li lliura el 4 de novembre en el marc de la XIII Vetllada Solidària del CIS Ángel Olaran, on es donaran, a més, un total de set Reconeixements Ànima d'Honor Àngel Pujol. 

Els premis, amb caràcter honorífic i anual, tenen per objectiu premiar la solidaritat tant en l'àmbit internacional com en el territori més pròxim. Enguany, la vetllada on es donaran els premis recupera el format de sopar. 

 

Anar al contingut