El periodista Jordi Basté prepara una vedella molt empanada al "Manduka", del canal Super3

El dissabte 25 de setembre, a les 9.00, el canal Super3 emetrà el segon capítol de la quarta temporada del programa de cuina "Manduka", presentat per la jove xef Paula Alós. El convidat d'aquesta nova entrega serà Jordi Basté, un gran comunicador i un apassionat de la cuina tradicional, que prepararà vedella amb bolets empanada.

Aquesta setmana la cuina del "Manduka" rep la visita d'un dels millors comunicadors del país, Jordi Basté, un periodista líder a la ràdio i amb projectes innovadors a la televisió, com els programes "Nexes" i "No pot ser!" a TV3.

Com que el Jordi és un apassionat de la cuina tradicional i de xup-xup, però té molts problemes amb el forn, la Paula ha pensat de cuinar una vedella amb bolets dins d'una empanada. I és que la Paula diu que quan s'ha de llevar tan d'hora com el Jordi Basté, ella està ben "empanada". El dubte és: se'n podrà estar, el Jordi, de ser ell qui faci les preguntes?

El programa

Després de tres temporades amb molt bona acollida entre el públic infantil i juvenil, "Manduka" torna amb una nova entrega: més receptes saludables amb cares conegudes que comparteixen conversa i cuina amb la Paula Alós, un referent dels súpers, que té continguts amb molt èxit a Instagram i les plataformes digitals. El programa de cuina del Super3, que aquesta tardor arriba amb deu capítols nous, és un dels espais més vistos del canal infantil a les plataformes digitals i amb més visualitzacions a YouTube.

"Manduka" continua apostant per dietes saludables i atractives per als mandúkers, a partir d'un gran fons didàctic i divulgatiu de la prestigiosa Fundació Alícia. A cada programa, la Paula cuina amb els convidats receptes divertides i equilibrades, accessibles per als més petits.

Els convidats tornen a ser cares conegudes de tots els sectors, que reconeixeran els més joves des de casa. Aquesta temporada hi haurà l'actriu Anna Bertran, el grup Roba Estesa, la cuinera Gessamí Caramés, les youtubers Mónica i Daniela, la cantant Sara Roy, el periodista Xavier Graset, el meteoròleg Eloi Cordomí i la influencer Carla Labaulo amb la seva amiga Gemma Pérez.

A partir de la idea original i amb la direcció d'Òscar Nogueira, "Manduka" és una producció de l'Àrea d'Infantils i Juvenils de TV3, en col·laboració amb Antàrtida.

super3.cat/manduka

#MandukaSuper3

super3.cat

facebook/super3

instagram/super3

youtube/super3

Anar al contingut