Dimecres, a partir de les 20.35

El penúltim partit de la fase regular de la Champions d'handbol, entre el Barça i el Celje d'Eslovènia, a Esport3

Demà, dimecres, a partir de les 20.35, Esport3 oferirà en directe el penúltim partit de la fase regular de la Champions d'handbol, que enfrontarà el Barça amb el Celje, a la pista del campió eslovè. Amb el liderat assegurat, el principal al·licient dels blaugrana és fer el ple de victòries.

A l'equip d'handbol del Barça, només li falten dos partits per tancar la fase regular de la Champions, amb el liderat assegurat. Havent guanyat els 12 partits que ha disputat, ara té com a principal al·licient fer el ple de victòries.

Demà jugarà a la pista del Celje, el campió eslovè, que ocupa la setena plaça del grup. A la primera volta els blaugrana van guanyar l'equip d'Eslovènia al Palau per un contundent 42 a 28. El Celje s'ha anat fent fort a mesura que ha avançat la competició: en les últimes tres jornades s'ha imposat al Zagreb i a la pista del Nantes i només ha perdut de quatre gols davant del potent Veszprém.

El tècnic barcelonista, Xavi Pascual, ja ha anunciat que en aquest partit farà rotacions i donarà descans als jugadors que acumulen més esforç físic des del Mundial. L'equip també canviarà la rutina habitual i viatjarà el mateix dimecres a Eslovènia.

Els comentaris del partit seran de Joan Ramon Vallvé i de l'exjugador del Barça Víctor Tomàs.

 

esport3.cat

Anar al contingut