Mercè Folch realitza i dirigeix "Solidaris" a Catalunya Ràdio

El passat esclavista català, a "Solidaris" 

Dissabte, 28 de gener, a les 23.05, el programa realitzat i dirigit per Mercè Folch, abordarà la qüestió del passat esclavista de Catalunya a través de l'obra de teatre "Amèrica", que es representa aquests dies a la sala de teatre La Villarroel

"Solidaris", el programa social i de drets humans de Catalunya Ràdio, es submergeix en el passat esclavista català arran de la representació de l'obra "Amèrica". I ho farà parlant amb Sergi Pompermayer, dramaturg, i Tamara Ndong, protagonista de la peça teatral que es pot veure aquests dies a La Villarroel. 

Mercè Folch entrevistarà també Martin Rodrigo Alharilla, professor d'Història Contemporània de la Universitat Pompeu Fabra, i expert en esclavisme. A més, conversarà amb la fotoperiodista Anna Surinyach que promou el projecte de la també fotògrafa Ana Palacios, "Niños esclavos. La puerta de atrás", on denuncia l'esclavitud contemporània.   

"Solidaris", realitzat i dirigit per Mercè Folch, aborda els temes de gran impacte social, de drets humans i de cooperació, en l'horari habitual dels dissabtes, de 22.05 a 23.00, a Catalunya Ràdio. 

Anar al contingut