Jordi Sunyer
Jordi Sunyer
Diumenge, a les 12.00

El partit entre l'UCAM Múrcia i el Barça B, de l'ascens a Segona, a Esport3

Diumenge, a les 12.00, Esport3 oferirà el partit que jugaran l'UCAM Múrcia i el Barça B, de la primera eliminatòria del definitiu play-off d'ascens a Segona A, l'últim escull per als blaugrana per tornar al futbol professional. El matx es disputarà a l'estadi Vicente Sanz de la localitat extremenya de Don Benito

El filial barcelonista arriba a aquest duel amb la millor dinàmica dels setze equips que s'han classificat per aquestes eliminatòries: és l'equip que ha sumat més punts (15) i que ha marcat més gols (14) de totes les lliguetes. A més, els de García Pimienta tenen l'aval d'haver guanyat al camp de l'Alcoià, un conjunt, per superfície del terreny de joc i experiència del rival, amb força similituds amb els murcians. L'UCAM, equip representatiu de la Universitat Catòlica de Múrcia, va guanyar la primera lligueta però s'ha desinflat, amb dues derrotes consecutives, en el tram final del play-off. Compta, però, amb una plantilla molt experimentada a la Segona B, amb dos jugadors catalans, l'exblaugrana Xemi Fernández i el davanter Jordi Sánchez, i diversos que han passat per equips del nostre país, com l'extrem Liberto (Lleida) o el porter Biel Ribas (format a l'Espanyol).

En ser tots dos equips segons classificats de les seves respectives lliguetes, si el partit i la pròrroga acabessin en empat, l'accés a la següent eliminatòria s'hauria de decidir als penals.

Els comentaris seran de Jordi Sunyer, també desplaçat a Extremadura per fer tot el seguiment del filial barcelonista abans del duel, i l'anàlisi tècnica, de Jordi Gonzalvo.

esport3.cat

Anar al contingut