Víctor Tomàs somrient, vestit amb camisa amb el logotip del canal Esport3
Víctor Tomàs comentarà els partits d'handbol del Barça per Esport3
Dimecres

El partit entre el Barça i el Kiel de la Lliga de Campions d'handbol i l'homenatge a Víctor Tomàs, a Esport3

Demà, a les 20.45, Esport3 emetrà el partit de la Lliga de Campions d'handbol entre el Barça i el Kiel. Un clàssic de l'handbol europeu que culminarà amb la retirada de la samarreta amb el número 8, de qui va ser capità blaugrana durant l'última dècada, Víctor Tomàs

El Barça, líder invicte del seu grup, només ha deixat escapar un punt en tota aquesta Champions, i va ser justament la setmana passada a la pista del Kiel alemany (30-30). El d'aquest dimecres serà un enfrontament d'alt voltatge, amb el Kiel patint per no allunyar-se de les primeres places, i el Barça lluitant per mantenir el liderat. Un enfrontament que tindrà un protagonista especial, que no jugarà cap minut, però que hi estarà ben present. A l'acabar l'enfrontament, el Barça retrà homenatge a Víctor Tomàs. Serà una gran festa de comiat, amb un Palau ple a vessar i ple de sorpreses; el Víctor sap pocs detalls de com anirà tot. Una nit emotiva, marcada per les sorpreses; i amb la presència de molts dels seus excompanys, jugadors recents de la secció.

Retirat prematurament el 2020, a causa d'una malaltia cardíaca, la covid havia endarrerit el seu comiat oficial. En les seves 18 temporades al primer equip, Tomàs va acumular un total de 69 títols on destaquen tres copes d'Europa, 5 Mundials de clubs, 12 Lligues i 11 Copes del Rei, entre d'altres. És el tercer esportista del club amb millor palmarès, per darrere d'Aitor Egurrola (hoquei patins) i David Barrufet (handbol).

Des de fa 2 temporades Víctor Tomàs és el comentarista tècnic dels partits d'handbol a Televisió de Catalunya.

Esport3 dedicarà a aquesta jornada d'handbol, una programació especial, amb 3 hores de transmissió en directe, des de les 20.00 fins a les 23.00.

20.00   Prèvia, amb entrevistes a convidats especials i protagonistes de l'acte de comiat. (Exentrenadors i companys de vestidor) Inclou un reportatge sobre la carrera esportiva i posterior retirada del Víctor. Estarà presentat per Joan Ramon Vallvé, i amb la participació del mateix Víctor Tomàs.

20.45   Partit entre el Barça i el Kiel amb els comentaris de Joan Ramon Vallvé, Marc Garcia i Mireia Vicente

22.25   Homenatge a Víctor Tomàs, acte i festa de retirada de la samarreta amb el dorsal 8.

esport3.cat

Anar al contingut