DISSABTE, A LES 20.35

El partit de tornada dels vuitens de final de l'Europe Cup entre el Voltregà i el Juventude Viana, a Esport3

Demà, a les 20.35, en directe per Esport3, es podrà seguir el partit de tornada dels vuitens de final de l'Europe Cup, entre el Voltregà Stern Motor i el Juventude Viana
Joan Ferran

Les competicions europees d'hoquei patins tornen a Esport3 amb la disputa de la quarta jornada de la Lliga Europea i la tornada dels vuitens de final de l'Europe Cup. El CP Voltregà Stern Motor rebrà el Juventude Viana portuguès, amb una eliminatòria oberta després de l'empat a 2 aconseguit en l'anada a Portugal. L'equip osonenc hi arribarà amb la moral alta, gràcies a la victòria del cap de setmana passat contra el Reus (2-1) i que certificava la classificació per a la Copa del Rei. Impulsat per la seva afició, el Voltregà espera viure una altra nit màgica i accedir als quarts de final de la segona competició continental.

El Juventude Viana es presentarà al pavelló Oliveras de la Riva després de perdre el cap de setmana passat a la pista del Benfica (5-3). Va tenir un mal inici de Lliga, però ara ocupa la vuitena posició del campionat portuguès. A les seves files, hi cal destacar la presència del català Arnau Xaus, fitxat l'estiu passat procedent del Noia. 

La narració serà de Joan Ferran i els comentaris, del seleccionador català masculí, Jordi Camps.

esport3.cat