Dijous, a les 21.30

El partit de tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei, entre el Barça i el Llevant, a TV3

Demà, a partir de les 21.30, TV3 emetrà en directe el partit de tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei, entre el Barça i el Llevant

Demà, a les 21.30, es podrà seguir en directe el partit de tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei, entre el Barça i el Llevant. Els de Valverde, vigents campions de la competició, necessiten remuntar al Camp Nou, després de la derrota per 2 a 1 al Ciutat de València.

La transmissió del matx serà d'Àlex Castells, Gerard Autet, Francesc Latorre, Maria Fernández Vidal i, a la llotja, Laura Brugués. Tant bon punt acabi el partit, a Esport3 començarà una nova edició de "La Copa". La primera part del programa, conduïda des del Camp Nou per Maria Fernández Vidal, oferirà una primera anàlisi de l'enfrontament i les reaccions dels protagonistes. Xavi Valls agafarà el relleu des del plató de TV3 per completar la jornada amb una tertúlia amb diversos convidats, fins a la 1.00.

TV3 emetrà aquesta temporada dos partits de cada una de les eliminatòries (un d'anada i un de tornada), des dels setzens de final fins als quarts de final, i els quatre partits de les semifinals.

El Barça- Llevant, també a "La TdT"

Una hora abans del partit, a les 20.30, a Catalunya Ràdio començarà "La transmissió d'en Torquemada - La TdT" amb Ricard Torquemada, Bernat Soler i tot l'equip, que en faran la transmissió.

tv3.cat

catradio.cat/latdt

Anar al contingut