Barça-Kielce, la Lliga de Campions d'handbol, a Esport3
Joan Ramon Vallvé, Víctor Tomàs i Mireia Vicente
Dijous, a les 18.45

El partit de tornada dels quarts de final de la Champions d'handbol entre el Barça i el Flensburg, a Esport3

Demà, a partir de les 18.45, Esport3 emetrà en directe el partit de tornada dels quarts de final de la Chmapions d'handbol entre el Barça i el Flensburg-Handewitt. El guanyador de l'eliminatòria es classifica automàticament per a les semifinals de la final four de la màxima competició continental, que un any més es disputarà a Colònia, a mitjans de juny

Al partit d'anada, a la pista alemanya, els blaugrana van aconseguir una important victòria per 29 a 33 i ara només els queda rematar la feina al Palau. El Barça i el Flensburg ja es van enfrontar en aquest mateix escenari en la fase de grups i l'equip d'Antonio Carlos Ortega es va imposar amb claredat per 29 a 22.  

En el conjunt barcelonista es manté la baixa del pivot Ludovic Fàbregas, substituït amb solvència a l'anada per Youssef Ben Ali, autor de vuit gols. De la resta d'eliminatòries, el Kielce i el Veszprém tenen un clar avantatge sobre els seus rivals, mentre que el Kiel i el PSG s'ho jugaran tot a la pista del club alemany després de l'empat a 30 de l'anada.  

Els comentaris seran de Joan R. Vallvé i, l'anàlisi tècnica, de l'excapità del Barça Víctor Tomàs. A peu de pista, Mireia Vicente farà un seguiment de tots els protagonistes i buscarà les reaccions un cop finalitzat el partit i aquesta eliminatòria decisiva.    

Anar al contingut