El partit de tornada del play-off de Champions entre el Mònaco i el Vila-real, a TV3

Demà, a partir de les 20.40, TV3 transmet el partit de tornada de la Lliga de Campions que disputaran el Mònaco i el Vila-real a la recerca d'una plaça per continuar en la competició. Bernat Soler i Ricard Torquemada són els encarregats de la transmissió. Un cop acabat el partit, a les 22.35, a Esport3, el resum de la resta de la jornada a "Zona Champions", amb Jordi Sunyer i Agustí Alavés.

El Vila-real ha de remuntar l'1-2 de l'anada per ser a la fase de grups de la Champions. El "Submarí Groc" va perdre per la mínima al Madrigal, cosa que obliga l'equip de Fran Escribá, que va debutar a la banqueta en el partit d'anada, a remuntar en l'estadi Lluis II del Principat. El Mònaco es van avançar dues vegades amb gols de Fabinho i Silva, i Pato va signar el momentani 1-1. A partir de les 20.40, a TV3, la transmissió en directe d'aquest emocionant partit, amb els comentaris de Bernat Soler i Ricard Torquemada.

Quan acabi el matx, a Esport3, emissió de "Zona Champions", dedicat a la resta de la jornada, presentat per Jordi Sunyer i Agustí Alavés.

tv3.cat

esport3.cat

 #ChampionsTV3