El partit de tornada de vuitens de final de la Lliga de Campions entre el PSG i el Reial Madrid, a TV3

Demà, a les 20.45, TV3 emetrà el partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions entre el PSG i el Reial Madrid des del Parc dels Prínceps.

Esport3 començarà a les 19.30, amb Bernat Soler, Xavier Torres i Ricard Torquemada, la prèvia del partit que disputaran el PSG i el Reial Madrid, en la tornada dels vuitens de finals de la Lliga de Campions. Els de Zidane arriben al Parc dels Prínceps amb un resultat a favor de 3 a 1. Durant una hora s'analitzarà com arriben els dos equips a aquest partit i la importància de l'absència de Neymar en el dia clau del PSG. En aquesta prèvia s'analitzaran les opcions que preveu Unai Emery, l'entrenador del PSG, per substituir l'absència del brasiler, així com la personalitat del tècnic basc, que pot ser al davant de la seva última oportunitat d'entrenar un equip gran. La temporada passada, Emery va quedar molt marcat després de l'eliminació del PSG davant del Barça, tot i que tenia un 4-0 a favor del partit d'anada.

També s'analitzarà el moment de Cristiano Ronaldo al Reial Madrid, novament en plena forma quan arriben els partits clau de la Lliga de Campions. Benzema i Bale, en canvi, estan vivint la temporada amb més crítiques des que són a l'equip blanc i a París es poden jugar el seu futur a l'equip. A més de l'equip de desplaçats a París, des dels estudis d'Esport3, Agustí Alavés i Gerard Autet també acostaran com es prepara Anfield per viure la classificació per als quarts de final del Liverpool, que ja va guanyar a l'anada, al camp del Porto, per 0-5.

A les 20.45, per TV3 s'emetrà en directe el partit en què es decidirà si el PSG o el Reial Madrid passa a quarts de final. Els comentaris seran de Bernat Soler, Xavier Torres i Ricard Torquemada.

Quan acabi el partit, Esport3 començarà una segona edició de "Zona Champions" amb el postpartit del PSG-Reial Madrid i també el resum més ampli del Liverpool-Porto.

tv3.cat

Anar al contingut