El partit de tornada de vuitens de final de la Lliga de Campions entre el Manchester United i el Sevilla, a TV3

Demà, a les 20.45, TV3 emetrà el partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions entre el Manchester United i el Sevilla des de l'estadi d'Old Trafford.

Aquesta setmana s'acabaran de saber els últims quatre equips que estaran als quarts de final de la Champions. Demà, dimarts, a les 20.45, TV3 emetrà en directe el partit de tornada dels vuitens de final entre el Manchested United i el Sevilla. Els dos equips arriben a Old Trafford amb un empat a 0, fet que deixa l'eliminatòria oberta. Els comentaris seran de Bernat Soler, Xavier Torres i Ricard Torquemada.

Demà, a partir de les 18.25, a Esport3, "Zona Champions" començarà la programació dedicada a l'anàlisi de l'última jornada. Oferiran, des del Camp Nou, la roda de premsa dels representants del Chelsea, prèvia al partit de dimecres contra el Barça. Francesc Latorre acostarà l'última hora de l'equip anglès que, a les 19.00, s'estrenarà sobre la gespa del Camp Nou. Agustí Alavés i Gerard Autet, des del plató d'Esport3, seguiran les evolucions dels jugadors d'Antonio Conte i repassaran les declaracions dels representants del Barça, que prèviament s'hauran entrenat a la Ciutat Esportiva.

A més de l'última hora del Barça-Chelsea de dimecres, demà, el "Zona Champions" se centrarà en el Manchester United-Sevilla, el partit que emetrà TV3 demà, dimarts, a partir de les 20.45. També oferiran el resum més ampli del Roma- Xakhtar Donetsk, l'altre partit de la jornada.

Dimecres, a partir de les 19.00, per Esport3, l'Esport Club centrarà el programa en la prèvia del Barça-Chelsea, un dels partits de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. El programa es farà des del Camp Nou, amb Bernat Soler, Xavier Torres, Gerard Autet, Francesc Latorre i Jordi Grau. A les 20.40 s'emetrà una edició especial del "Minut a minut", conduït per Marc Negre des del plató d'Esport3.

Un cop s'acabi el Barça-Chelsea, TV3 emetrà un especial "Zona Champions", amb un ampli resum del partit i les reaccions dels protagonistes. També hi inclourà un resum del Besiktas-Bayern de Munic, l'altre partit de la jornada, amb l'eliminatòria ja encarrilada per als alemanys després del 5-0 aconseguit a l'anada.

tv3.cat

Anar al contingut