Joan Ferran
Joan Ferran
Divendres, a les 19.20

El partit de l'OK Lliga entre l'Igualada i el Noia, a Esport3

Demà, a les 19.20, Esport3 emetrà el partit de la dotzena jornada de l'OK Lliga entre l'Igualada Rigat HC i el CE Noia Freixenet.

La dotzena jornada de l'OK Lliga porta un duel de la part alta de la classificació, amb dos equips que volen lluitar per ser caps de sèrie a la Copa del Rei. L'Igualada, una de les sensacions de l'inici de temporada, es manté tercer amb 22 punts, tot i caure el cap de setmana passat contra el Barça (8-4). De fet, no ha guanyat cap dels tres últims partits, tot i que amb un triomf en les jornades que queden de la primera volta en tindria prou per ser cap de sèrie a la Copa. Presenta un balanç de 7 victòries, 1 empat i 3 derrotes.

El Noia, mentrestant, és el sisè classificat, amb 17 punts i un balanç de 5 victòries, 2 empats i 4 derrotes. Arribarà a la cita després de golejar el Lleida en l'última jornada (7-2) i havent guanyat tres dels quatre últims partits. L'equip de Sant Sadurní està fent una temporada una mica més irregular que l'any passat, en què va acabar quart classificat.

La narració serà de Joan Ferran i els comentaris, del seleccionador català femení, Josep Maria Barberà.

esport3.cat

Anar al contingut