Joan Ferran
Joan Ferran
Dimarts, a les 20.50

El partit de l'OK Lliga entre el Reus i el Liceo, a Esport3

Demà, a les 20.50, Esport3 tanca la primera volta de l'OK Lliga amb el partit entre el Reus Deportiu Miró i el Deportivo Liceo, des del Palau d'Esports de Reus

L'OK Lliga tanca la primera volta amb un gran partit al Palau d'Esports de Reus entre el Reus Deportiu Miró i el Liceo, en una jornada en què quedarà definida la classificació per a la Copa del Rei del pròxim mes de març a la Corunya. El Reus és quart, amb 21 punts, i depèn d'ell mateix per ser cap de sèrie a la Copa, condició que adquireixen els quatre primers classificats. Fins i tot podria ser tercer si guanya, i l'Igualada, tercer, si empata o perd a Palafrugell. En canvi, una derrota combinada amb victòria dels seus perseguidors, com el Noia, el podria deixar sense ser cap de sèrie. Els de Jordi Garcia han guanyat tres dels quatre últims partits a l'OK Lliga i arriben al matx després d'haver empatat dissabte amb l'Sporting de Portugal (3-3) a la Lliga Europea. 

El Liceo, d'altra banda, és segon amb 33 punts, empatat amb el Barça. Els gallecs presenten un balanç d'11 victòries i una derrota i poden presumir de ser la millor defensa de la Lliga, amb només 20 gols encaixats. Visitarà Reus després d'haver guanyat dissabte a la pista del Saint Omer francès (2-5) a la Lliga Europea.

La narració serà de Joan Ferran i, els comentaris, del seleccionador català masculí, Jordi Camps.

esport3.cat

 

Anar al contingut