La narració dels partits és de Joan Ferran
La narració del partit és de Joan Ferran
DIUMENGE, A PARTIR DE LES 17.50

El partit de l'OK Lliga entre el Noia Freixenet i el Corredor Mató Palafrugell, a Esport3

Diumenge, a partir de les 17.50, Esport3 emetrà el partit de la catorzena jornada del campionat de la Parlem OK Lliga, entre el Noia Freixenet, un dels equips més potents de la Lliga, i el cuer, el Corredor Mató Palafrugell.

La segona volta de la Parlem OK Lliga arrenca amb un duel de contrastos a l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní. El Noia Freixenet hi arriba com a cinquè classificat amb 22 punts, malgrat que el passat cap de setmana es va ajornar el seu partit contra l'Alcobendas per culpa de la covid. L'equip penedesenc presenta un bon potencial aquesta temporada, amb la combinació de jugadors experimentats com Eloi Mitjans (12 gols) o Jordi Bargalló (11 gols), amb la joventut d'altres com Roc Pujadas (9 gols) o el porter Blai Roca.

Al davant, es trobarà el cuer, el Corredor Mató Palafrugell. Els del Baix Empordà, que també tenen un partit pendent contra l'Alcobendas, sumen 6 punts després d'una victòria, 3 empats i 8 derrotes en la primera volta. Semblava que els gironins podrien ser una de les revelacions de la temporada, amb fitxatges importants com Romà Bancells o el porter Xevi Puigbí, tot i que de moment no han acabat de confirmar aquestes previsions.

A la primera volta, el marcador va ser d'empat a 2. A més, els dos equips es van enfrontar als quarts de final de la Lliga Catalana, amb victòria pel Noia per 6 a 2. Els locals tenen la baixa ja coneguda d'Adrià Ballart, mentre que Xavi Aldrich és baixa pels gironins.

Els comentaris seran de Joan Ferran i l'anàlisi tècnica, del seleccionador català masculí Jordi Camps. A més, Guillem Solé recollirà les opinions dels espectadors per WhatsApp, amb el número 607 07 10 84.

esport3.cat

Anar al contingut