Joan Ferran
Joan Ferran
Dimarts, a les 21.00

El partit de l'OK Lliga entre el FC Barcelona i el Liceo, a Esport3

Demà, a les 21.00, en directe per Esport3, es podrà seguir el partit de la setzena jornada de l'OK Lliga entre el FC Barcelona i el HC Liceo

La segona volta de l'OK Lliga comença amb un duel que pot ser decisiu en el desenllaç del campionat. El Barça, líder amb 39 punts, rep el Liceo, segon classificat amb 35. En cas de guanyar, els blaugrana donarien un cop moral al seu principal perseguidor i obririen una escletxa de set punts.

El partit arriba després d'un cap de setmana de Lliga Europea amb dinàmiques oposades per als dos equips. Mentre que el Barça es va imposar a l'Oliveirense en un duel vibrant (7-6) i referma el seu lideratge, els gallecs van caure davant l'Sporting (6-4) i estan virtualment eliminats de la màxima competició continental.

Els dos equips ja s'han vist les cares dues vegades aquesta temporada amb una victòria per a cadascú. En la final de la Supercopa, el Liceo es va imposar per 3 a 2, mentre que en la primera jornada de l'OK Lliga, els blaugrana van guanyar per 4 a 5 a Riazor.

La narració serà de Joan Ferran, i els comentaris, del seleccionador català masculí, Jordi Camps.

esport3.cat

Anar al contingut