La narració dels partits és de Joan Ferran
La narració del partit és de Joan Ferran

El partit de l'OK Lliga entre el Calafell i el Caldes,  a Esport3 

Diumenge, a partir de les 12.05, Esport3 emetrà el partit de la quinzena jornada de OK Lliga, entre el Parlem Calafell i el Recam Làser Caldes. Mentre els del Baix Penedès són una de les sensacions de la temporada, els vallesans segueixen remuntant després d'un inici irregular 

La 15a jornada de la Parlem OK Lliga porta un duel entre dos equips de la zona mitja alta de la classificació. El Calafell és una de les sensacions de la temporada, ja que és 5è amb 18 punts. Arribarà a la cita després de caure dimarts contra el Barça (14-6) al Palau, en partit ajornat. Tot i així, els del Baix Penedès estan fent una bona temporada, classificats per a la Copa, i amb una plantilla més reforçada encara amb la incorporació de Martí Casas, procedent del Forte dei Marmi italià. Per diumenge però, tenen dues baixes sensibles per sanció com les de Sergi Miras i Jan Escala.   

El Caldes es troba en plena operació remuntada a la classificació. Després de ser la gran sensació de la temporada passada amb una gran tercera posició, els vallesans van patir un mal inici de campionat i també han estat afectats per les lesions i la Covid. Hores d'ara són setens, amb 19 punts, i arribaran a la cita després de superar el Girona per 4 a 1. El Caldes té la baixa d'Álvaro Giménez per lesió. En el partit jugat a la primera volta, el Calafell es va imposar a la Torre Roja per 3 a 4. 

Els comentaris seran de Joan Ferran i l'anàlisi tècnica, del seleccionador català masculí Jordi Camps. A més, Guillem Solé recollirà les opinions dels espectadors per WhatsApp, amb el número 607 07 10 84. 

esport3.cat 

Sant Joan Despí, 21 de gener del 2022 

 

 

 

 

Anar al contingut