Joan Ferran
Joan Ferran
Dissabte, a les 12.25

El partit de l'OK Lliga entre el Barça i l'Igualada, a Esport3

Dissabte, a les 12.25, Esport3 emetrà el partit de l'onzena jornada de l'OK Lliga entre el FC Barcelona i l'Igualada Rigat HC

L'11a jornada de l'OK Lliga porta un duel de la part alta del campionat entre el segon i el tercer classificat. El Barça li va treure el segon lloc a l'Igualada el cap de setmana passat, amb la seva victòria a Lleida (0-6). Els blaugrana continuen perseguint el Liceo, líder amb 30 punts, sis més que els blaugrana, encara amb un partit pendent. L'equip d'Edu Castro presenta un balanç de 8 victòries i 1 derrota.

L'Igualada, mentrestant, és tercer amb 22 punts i un balanç de 7 victòries, 1 empat i 2 derrotes. Tot i que arriben a la cita després d'empatar a 3 amb el Reus, els igualadins s'han convertit en una de les sensacions de la temporada, gràcies al seu bon inici de curs. Durant setmanes, va ser l'equip més golejador ja que a les seves files compta amb el "pitxitxi" de la lliga, Jordi Méndez, amb 15 gols. A fora, s'ha mostrat com un equip molt perillós, amb 4 victòries i 1 derrota.

Els dos equips ja es van veure les cares a les semifinals de la Supercopa, amb victòria blaugrana per 3 a 1.

La narració serà de Joan Ferran i els comentaris, del seleccionador català masculí Jordi Camps.

esport3.cat

Anar al contingut