DIUMENGE, A LES 17.55

El partit de la Segona Divisió B entre el Cornellà i l'Espanyol B, a Esport3

​Diumenge, a les 17.55, s'emetrà, per Esport3, el partit de la vint-i-dosena jornada de la Segona Divisió B, que enfrontarà el Cornellà i l'Espanyol B, al Nou Camp Municipal de la localitat del Baix Llobregat

Esport3 emetrà l'enfrontament entre el Cornellà i l'Espanyol B, que viuran, al Nou Municipal, un partit clau per a tots dos conjunts. En joc hi ha bona part de les seves aspiracions en el grup català de la Segona B. Els verds, setens a la classificació, tenen la possibilitat de reenganxar-se a les places de privilegi. Però davant tindran un filial periquito, que els treu tres punts i ara mateix és el segon a la taula, perseguint el liderat del Sabadell.

El partit tornarà a suposar un atractiu duel d'estils. El Cornellà de Guillermo Fernández Romo s'ha fet fort a casa amb un joc sòlid i sense cap concessió al rival. Davant, l'Espanyol de José Aurelio Gay, que també en la seva primera temporada dirigint els joves del planter blanc-i-blau ha sorprès tothom amb una ratxa espectacular de resultats. A la primera volta, el duel es va resoldre amb un empat a dos, aconseguit "in extremis" pel Cornellà.

Un enfrontament clàssic al futbol català que serà narrat per Oriol Vidal i comptarà amb els comentaris tècnics de Jordi Gonzalvo.

esport3.cat

Anar al contingut