El partit de la Lliga de futbol sala entre el Valdepeñas i el Barça, a Esport3

Demà, a les 21.15, a Esport3, es podrà seguir el partit de la Lliga de futbol sala entre el Valdepeñas i el Barça. Els blaugrana defensaran el liderat.

Després de la victòria contra l'Inter Movistar, el Barça defensa el liderat a la pista de l'equip revelació de la Lliga. El sorprenent Valdepeñas, que l'any passat va patir per mantenir la categoria, ha fet una primera volta de campionat extraordinària. El conjunt manxec ha arribat a guanyar El Pozo i a empatar al camp de l'Inter. Velles glòries com el brasiler Rafael i el barceloní José Ruiz estan vivint una segona joventut i han situat l'equip a la quarta posició de la taula, a tocar ja del bitllet per a la Copa.

Amb les baixes de Ferrao i Esquerdinha, el Barça s'ha reinventat en els últims compromisos. El capità Sergio Lozano, en un estat de forma excel·lent, s'ha convertit en el gran referent de l'equip, amb 12 gols en només 6 partits jugats a la Lliga. La resta de l'equip també ha fet un pas endavant. Al pavelló de la Virgen de la Cabeza trobaran un dels ambients més calents de la competició, amb un públic entregadíssim al Valdepeñas.

Els comentaris seran de Xavi Lorente i, l'anàlisi tècnica, de Jordi Garcia. 

esport3.cat
Anar al contingut