Els comentaris seran de Xavi Lorente
Els comentaris seran de Xavi Lorente
DISSABTE, A LES 20.45

El partit de la lliga de futbol sala entre el Barça i l'O Paulo Ferrol, a Esport3

Demà, dissabte, a les 20.45, a Esport3, es podrà seguir el partit de la divuitena jornada de la lliga de futbol sala entre el Barça i l'O Parrulo.

després de trencar la mala ratxa a Saragossa, el Barça rep l'O Parrulo al Palau Blaugrana aquest dissabte, a les 20.45. En la segona plaça, a tres punts del líder i amb diversos equips trepitjant-los els talons, els blaugranes no poden permetre's cap sorpresa contra els gallecs. El capità Sergio Lozano reapareixerà després d'un mes fora de les pistes per una lesió al bíceps femoral.

Els visitants estan firmant la millor temporada dels últims anys i lluiten per entrar al play-off. Ara mateix són novens i es troben a només tres punts d'una somiada vuitena plaça, que comparteixen Jaén i Llevant. A la primera volta, el Barça va guanyar l'equip gallec en un partit vibrant en què els d'Héctor Souto mai es van donar per vençuts. El partit d'aquest dissabte correspon a la 18a jornada de l'LNFS i es podrà seguir en directe per Esport3, a les 20.45. A més, es tornarà a emetre diumenge a les 10.50.

Els comentaris seran de Xavi Lorente, i l'anàlisi tècnica, de Jordi Garcia.

esport3.cat

Anar al contingut