Diumenge, a les 19.00

El partit de la lliga de futbol sala entre el Barça i el Còrdova, a Esport3

Diumenge, a les 19.00, a Esport3, es podrà seguir el partit de la 22a jornada de la lliga de futbol sala entre el Barça i el Còrdova, des del Palau Blaugrana

El Barça continua la persecució del líder a la lliga de futbol sala. A només dos punts de Movistar Inter, els blaugranes tanquen aquest diumenge la 22a jornada al Palau Blaugrana. Els d'Andreu Plaza reben el Còrdova, un debutant a la Primera Divisió que ara mateix està immers en la lluita per salvar la categoria. Els andalusos ocupen la 13a plaça, només tres punts per sobre de la zona de descens directe. 

Aicardo serà la gran novetat de l'equip blaugrana un cop ja ha rebut l'alta mèdica. El gadità s'ha passat bona part de la temporada lesionat i podria jugar un paper important en els mesos que venen, durant els quals es decideixen els títols. Abans del partit, es farà un homenatge a Ari Santos, que fa uns mesos va anunciar la seva retirada definitiva de l'alta competició. El llegendari tanca brasiler va formar part del millor Barça de la història, doble campió d'Europa. 

Els comentaris seran de Xavi Lorente, i l'anàlisi tècnica, de Jordi Garcia.

esport3.cat

 

Anar al contingut