Dissabte, a les 20.00

El partit de la Champions d'handbol entre el Barça i el Zagreb, a Esport3

Demà, a les 20.00, Esport3 emetrà en directe el partit de la Lliga de Campions d'handbol entre el Barça i el Zagreb. Serà el primer partit de Víctor Tomàs a casa, després d'haver anunciat que es retirarà.

Quan només queden tres jornades perquè s'acabi la fase regular de la Champions, el Barça rep la visita, al Palau Blaugrana, de l'històric HC PPD Zagreb. Catalans i croats van protagonitzar, a finals dels anys 90, tres finals seguides, que van ser èpiques.

Ara, els blaugrana ocupen el primer lloc de la classificació del grup i el Zagreb és el cuer. Un altre dels al·licients del partit serà veure a la banqueta de l'equip balcànic l'exblaugrana Veselin Vujovic. A banda de ser un dels millors jugadors de la història d'aquest esport, Vujovic va conduir el Barça a guanyar la seva primera Copa d'Europa, el 1991.

A més, serà el primer partit de la Lliga de Campions al Palau des que Víctor Tomás va anunciar que es retirarà a final de temporada, per un problema cardíac. El club ha fet una crida als aficionats perquè aquests últims partits serveixin de comiat al capità barcelonista, després de 18 anys al primer equip.

Els comentaris seran de Joan Ramon Vallvé i Mireia Vicente i, l'anàlisi tècnica, de Toni Garcia.

 

esport3.cat

 

Anar al contingut