El partit d'anada de vuitens de final de la Lliga de Campions entre el Chelsea i el Barça, a TV3

Demà, a les 20.45, torna el Barça a la Champions League amb el partit d'anada dels vuitens de finals que jugaran contra el Chelsea a Stamford Bridge.

La programació relacionada amb el partit d'anada dels vuitens de final entre el Chelsea i el Barça començarà avui a les 18.50 amb un "Flaix Champions" a Esport3 per seguir en directe les rodes de premsa d'Ernesto Valverde i Ivan Rakitic.

Demà, a les 19.00, Esport3 començarà la prèvia del partit amb un especial del "Zona Champions" que conduirà Bernat Soler acompanyat de Xavier Torres i Gerard Autet. Jordi Grau i Francesc Latorre, donaran l'última hora dels equips i també informació dels VIPs que seran al camp.

A partir de les 20.45, en aquest cas per TV3, es podrà seguir en directe el partit amb els comentaris de Bernat Soler, Xavi Torres i Jordi Grau.

Tot just quan acabi el matx, començarà de manera simultània per TV3 i Esport3 una segona edició del "Zona Champions" amb les primeres declaracions dels protagonistes i les millors jugades. I l'anàlisi de la jornada continuarà a les 23.50, en aquest cas només per Esport3 a "El club de la mitjanit" amb Francesc Garriga.

tv3.cat