Jordi Sunyer
Jordi Sunyer
Dissabte, a les 18.55

El partit amistós entre el Girona i el Saragossa, a Esport3

Demà, a les 18.55, Esport3 retransmetrà en directe, des de l'estadi de la Romareda de Saragossa, el partit amistós que disputaran el conjunt aragonès i el Girona FC

El duel coincideix amb el que havia de ser el primer partit de la nova temporada a la Segona Divisió, però la participació de tots dos equips en les eliminatòries d'ascens en va provocar l'ajornament. 

El Saragossa arriba a aquest partit després de perdre els dos amistosos que ha disputat i de no haver marcat cap gol. Després d'un 4-0 sobre el filial en un partit d'entrenament, que el club no va voler validar com a amistós, l'equip de Rubén Baraja va caure per 0-2 contra el Getafe i per 1-0 al Nou Estadi de Tarragona. Els aragonesos, amb una plantilla molt renovada, esperen que el seu nou fitxatge per a la punta d'atac, l'uruguaià Gabriel "Toro" Fernández, cedit pel Celta, ajudi a mantenir el nivell ofensiu al qual va contribuir la temporada passada el colombià Luis Suárez.

El Girona, mentrestant, va oferir impressions positives en l'amistós a l'estadi Johan Cruyff contra el Barça (3-1, amb gol de Samu Saiz). Els de Francisco també van disputar un partit d'entrenament contra el filial que el club tampoc ha validat com a amistós perquè, durant el partit, es van transvasar jugadors entre els dos onzes. Els blanc-i-vermells estan pendents de recuperar el seu golejador Cristhian Stuani, que no va participar en l'amistós contra el Barça per molèsties a l'esquena. Tampoc han pogut debutar encara les dues noves incorporacions procedents del Manchester City, el jove davanter andalús Pablo Moreno i el porter kosovar Arijanet Muric, de qui el Girona encara no ha fet oficial la cessió.

Els comentaris del partit seran de Jordi Sunyer, i l'anàlisi, de Jordi Gonzalvo, que encetarà d'aquesta manera la seva vintena temporada com a analista futbolístic a Televisió de Catalunya.

esport3.cat

Anar al contingut