Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Dimarts, a partir de les 8.30

El paper dels fons europeus en la sortida de la crisi per la pandèmia, a "Els matins"

Demà dimarts, a partir de les 8.30, una nova edició del programa "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia. Quin paper tindran els fons europeus en la sortida de la crisi per la pandèmia? Se'n parlarà a l'entrevista d'"Els matins" amb l'economista Ester Oliveras i els empresaris Iolanda Piedra i Joan Vila.

Ser LGTBI a Rússia

El corresponsal de TV3 a Moscou, Manel Alías, explicarà la difícil situació que pateixen les persones LGTBI en un país on les amenaces fan que el col·lectiu sigui completament invisible al carrer.

Els plans de Cerdà

El projecte de reforma urbanística que va crear l'Eixample de Barcelona protagonitzarà el documental que s'emetrà a la nit al "Sense Ficció". Al plató es conversarà el seu director, Francesc Escribano, i l'actor Francesc Orella.

Els càlculs de les pensions

El director de "Valor afegit", Albert Closas, explicarà les propostes per a la reforma de les pensions que demà es voten al Congrés i quines conseqüències tindran per als futurs jubilats.

La taula d'"Els matins"

Oriol March i Montserrat Nebrera aportaran els seus punts de vista a la tertúlia del programa. I s'hi afegirà Sergi Pàmies per mostrar la seva particular tria de notícies.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut