El pacte entre Errejón i Garzón, a "Polònia"

Dijous, a les 21.55, l'espai de sàtira política "Polònia", dirigit per Toni Soler, descobrirà com es va forjar el pacte entre Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) i Alberto Garzón per anar plegats a les eleccions generals del 26 de juny

Soraya Sáenz de Santamaría (Agnès Busquets) obliga Mariano Rajoy (Queco Novell) a començar a practicar per als debats electorals que vindran. Però no serà una feina gens fàcil. Mentrestant, al Palau de la Generalitat, Artur Mas (David Marcé) sospita que Carles Puigdemont (Queco Novell) s'està plantejant tornar-se a presentar com a candidat a les pròximes eleccions al Parlament.

A més, el president Puigdemont (Queco Novell) prova una nova tàctica perquè el Tribunal Constitucional no suspengui més lleis catalanes, i la notícia de la retirada dels bitllets de 500 euros ha afectat molt alguns personatges, fins al punt que Fèlix Millet (Queco Novell), Luis Bárcenas (Cesc Casanovas) i Jordi Pujol Ferrusola (Ivan Labanda) decideixen fer-los un comiat com es mereixen.

tv3.cat/polonia
facebook.com/polonia
twitter.com/poloniatv3
youtube.com/show/polonia

Anar al contingut