El nou president del Col·legi de Metges vol defensar el valor de la professió i la sanitat pública

En declaracions a 'El matí de Catalunya Ràdio', Jaume Padrós recorda que malgrat la crisi al sector s'ha mantingut la qualitat i rebutja les crítiques d'haver estat poc bel·ligerants davant les retallades.

El nou president del Col·legi de Metges de Barcelona, Jaume Padrós, assegura que vol defensar el valor de la professió i del sistema sanitari públic. En declaracions a El matí de Catalunya Ràdio, amb Mònica Terribas, Padrós ha explicat com afronta la seva gestió al capdavant d'aquesta institució: "Nosaltres volem defensar, ara més que mai, els valors de la professió, del professionalisme. Volem defensar el sistema sanitari públic, però no des de la immobilitat, sinó precisament des d'una aposta de futur que permeti sobretot als ciutadans que vegin que els nostres professionals, que ja ho han donat tot i en època de crisi ells mateixos han patit el sacrifici per mantenir aquesta qualitat, doncs que en el futur això es pugui continuar mantenint."
 
Jaume Padrós, que ja era a l'equip de govern del Col·legi de Metges com a vicepresident, ha rebutjat les crítiques de l'altre candidat d'haver estat poc bel·ligerant davant les retallades. També ha defensat que s'apliquin deduccions a l'IRPF a les persones que tenen una mútua perquè alliberen de tensió el sistema públic. En relació amb les llistes d'espera, el nou president del Col·legi ha dit que cal prioritzar les de les malalties més greus.
 
Padrós ha aconseguit el suport del 58,86% dels vots a les eleccions que es van fer ahir i s'ha imposat a la candidatura de Joan Gené per una diferència de gairebé 2.000 vots. 
 
 
 
Catradio.cat/mati
Facebook.com/elmatidecatalunyaradio
Twitter.com/maticatradio
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut