Els matins
Els matins
Divendres, a partir de les 8.30

El nou decret d'habitatge, a "Els matins"

Demà, divendres, a partir de les 8.30, "Els matins", el programa dirigit i presentat per Lídia Heredia, es preguntarà si el nou decret d'habitatge servirà per aturar els desnonaments. S'entrevistarà un jutge i un advocat per intentar aclarir els dubtes que s'han generat al voltant d'aquesta qüestió.

16 milions per investigar
La UE atorga 16 milions d'euros a Can Ruti per a dos projectes sobre malalties infeccioses coordinats per IrsiCaixa i l'Institut de Recerca Germans Trias i Pujol de Badalona. La doctora Cristina Vilaplana, investigadora de l'Institut, explicarà en què consisteixen aquests dos projectes i la seva importància.

Llibres al dia
Anna Guitart acostarà l'actualitat de la mà de la literatura relacionada, per exemple, amb els atacs incessants contra les dones a Mèxic o amb la intenció del govern espanyol de fer que l'exaltació del franquisme sigui delicte. En paral·lel, països com Alemanya volen endurir les condemnes contra els delictes d'odi i contra les expressions antisemites.

Cultura, per acabar
La taula d'aquest divendres aparella Elisenda Roca i Álvaro Colomer per parlar de la mort, o de la necessitat de parlar-ne, i del cicle "Memento mori", de la Sala Beckett. També s'analitzarà l'enquesta que ha fet l'Ajuntament de Barcelona per saber quanta gent va al teatre, quanta gent no es pot pagar una entrada o quin valor es dona a les diferents activitats culturals... I tot plegat, dibuixat per Maribel Carod.

Analitzant l'actualitat
Analitzaran aquestes i altres notícies del dia Sara Muñoz, Carles Fernandez i Andreu Barnils.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut