El nou conseller de Salut diu que el govern no es planteja el copagament sanitari

En declaracions al programa "El matí de Catalunya Ràdio", Boi Ruiz pensa que la solució podria passar pel pagament de serveis alternatius a la prestació sanitària com els dinars i sopars que es dónen als que estan ingressats als hospitals.

El copagament sanitari no és a l'agenda del govern. En declaracions al programa El matí de Catalunya Ràdio, el nou conseller de Salut, Boi Ruiz, veu que és necessari buscar solucions per ajudar a pagar la sanitat pública, però entén que aplicar ara el copagament només significaria castigar els que estan més tocats per la crisi.
Per això, Boi Ruiz apunta propostes de pagament de serveis paral·lels a la prestació sanitària "Jo seria partidari, en el cas que estiguéssim parlant de copagament, i insisteixo, en aquests moments no és una cosa que estigui a l'agenda del govern, en tot cas hauríem de veure alguna cosa que no fos [del món] sanitari, alguna cosa que no tingués res a veure amb la prestació sanitària com, per exemple, si estic ingressat per una patologia ordinària i dino, i sopo i esmorzo cada dia, doncs aquesta despesa, en termes de despesa, també la tindria a casa ".
Pel nou conseller de Salut, el que és una llàstima és que no s'hagués posat en marxa el copagament quan la situació econòmica era més favorable.
Anar al contingut