Els matins
Els matins
Dimarts, a partir de les 8.30

El neuròleg Álvaro Pascual Leone, a "Els matins"

Demà dimarts, a partir de les 8.30, "Els matins", el programa dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà el neuròleg Álvaro Pascual Leone, nou director del Guttmann Brain Health Institute.

La taula d'actualitat
Comentaran i contextualitzaran les notícies del dia Sergi Picazo, Montserrat Nebrera i Josep-Lluís Carod-Rovira, amb especial atenció al judici al major Trapero, on està previst que declarin l'exdirector dels Mossos Albert Batlle i els comissaris Joan Carles Molinero i Manuel Castellví.

Les xarxes del Barça
La denúncia que el Barça hauria promogut crítiques a jugadors i exdirectius des de comptes anònims ha generat una nova polèmica al club. Se'n parlarà amb l'especialista en xarxes Juan Soto Ivars i el professor de Ciència Política de la UB Enric Luján.

L'altra anàlisi
La separació entre el sector crític Anticapitalistes i Podem, escenificat en un video entre Teresa Rodríguez i Pablo Iglesias, encapçala la tria de notícies de Sergi Pàmies.

Assistència sexual als discapacitats
Arran de la proposta de regularitzar a França l'assistència sexual als discapacitats, es conversarà amb tres protagonistes del documental "Jo també vull sexe", emès al "Sense ficció".

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut