El Nadal del Juanjo i en Miquel, a "Heavies tendres"

Diumenge, a les 21.35, arriba un altre capítol de "Heavies tendres", la nova sèrie de l'il·lustrador català Juanjo Sáez, una ficció inspirada en la pròpia adolescència de l'artista, a partir de les seves vivències familiars al barri de la Sagrera, en una Barcelona preolímpica.

Els mesos passen i el Juanjo no aconsegueix que el Miquel l'accepti com a amic. És Nadal i el Juanjo ho viu feliçment en companyia de la seva família. En canvi, el Miquel s'emporta una gran decepció quan veu que la seva mare ha portat un desconegut a sopar. El Miquel, que no pot suportar la presència del nou company de la seva mare, se'n va de casa decidit a passar la nit de Nadal deambulant sol pels carrers del barri.

La sèrie

"Heavies tendres" tracta sobre el Juanjo i el Miquel, dos nois adolescents de la Barcelona de 1991 que trobaran, en la seva amistat i en la música heavy, un refugi del món gris en què viuen. El Juanjo és un noi asmàtic que ha viscut protegit per la seva família fins al punt d'ofegar-lo. El Miquel pertany a una família amb un pare absent. La seva mare intenta sortir-se'n tota sola, però no sempre ho aconsegueix.

"Heavies tendres" parla de les primeres emocions i d'aquell moment crucial en la vida en què es passa de la infància a la maduresa. Una sèrie tendra i divertida que farà emocionar i reviure els moments de la pròpia adolescència.

Juanjo Sáez (Barcelona, 1972) va començar a dibuixar professionalment als anys noranta i, des de llavors, ha col·laborat en mitjans com "Rockdelux", "Ara", "El Mundo", "Qué Leer" o "El Periódico de Catalunya". També ha treballat en disseny i publicitat; ha creat la sèrie de televisió "Arròs covat" i ha editat un bon nombre de llibres com ara "Crisis de ansiedad", "Hit emocional", "Yo", "Buenos tiempos para la muerte", "Viviendo del cuento" o "El arte".

Tràiler de "Heavies tendres"

tv3.cat/heaviestendres

instagram.com/heaviestendres

facebook.com/heaviestendres