El músic Manu Guix visita "Manduka"
El músic Manu Guix visita "Manduka"
DISSABTE, A LES 9.00

El músic Manu Guix visita el programa de cuina "Manduka"

Demà dissabte, 25 de gener, a les 9.00, el canal Super3 emet un capítol de "Manduka" en què la xef Paula Alós i el músic Manu Guix cuinaran al microones unes patates farcides.

Manu Guix toca molts instruments, però, en canvi, ha tocat molt poques vegades els estris de cuina. Com que és un artista tan enfeinat, la Paula prepararà amb ell una recepta molt ràpida i fàcil: patates farcides al microones. Als "food trucs" faran uns coixins de llenties per al mal d'esquena. A més, la xef ensenyarà als petits de casa com saber si un ou és dur o fresc fent-lo ballar. Així mateix, amb l'ajuda del Manu, la Paula farà unes figures de l'Epi i el Blai amb fruites.

El capítol s'emetrà en dues franges horàries, a les 9.00 i a les 19.30.

"Manduka"

L'objectiu del programa és introduir els més petits en el món de la cuina i la gastronomia. I, per fer-ho, es plantejarà la cuina com un joc. Amb un to entretingut, l'espai trencarà el mite que diu que "amb el menjar, no s'hi juga", ja que a "Manduka" tothom hi jugarà molt.

Al capdavant de la cuina de "Manduka" hi ha la jove xef Paula Alós. Aquesta mataronina, que cuina des que tenia 8 anys, es va fer famosa després de guanyar la quarta edició del concurs de cuina de TVE "MasterChef Júnior". Al seu costat hi ha el Cinto, el xef propietari del restaurant Can Cinto, a sota de casa la Paula, on ella aprofita per cuinar. Però el Cinto no és de carn i ossos, sinó que apareix al programa a través d'animacions en 3D i amb la veu de l'imitador i doblador Oriol Cruz.

La base de "Manduka" serà l'entreteniment i la diversió, però sense deixar de banda els continguts més didàctics relacionats amb l'ús d'una gran varietat d'ingredients saludables i amb consells i trucs sorprenents. Les receptes que la Paula prepara al programa han estat creades i assessorades per professionals de la Fundació Alícia. Seran propostes molt saludables, amb una gran presència de fruites i verdures i una àmplia varietat de proteïnes, que deixaran de banda els fregits, els greixos i els productes industrials.

"Manduka" parteix d'una idea original d'Òscar Nogueira, que també n'és el director, i és una producció de l'Àrea d'Infantils i Juvenils de TV3, en col·laboració amb Antàrtida. La cançó del programa l'ha creat Marc Parrot i la interpreta la Paula.

El programa s'emet els dissabtes, a les 9.00, al canal Super3. A més, fins al 6 de gener, "Manduka" s'emet també per TV3, de dilluns a divendres, a partir de les 13.15.
 

super3.cat
facebook.com/clubsuper3
Anar al contingut