Dimecres, a les 22.55

El moviment i l'estat d'ànim, a "L'ofici de viure"

Demà, a les 22.55, TV3 estrenarà un nou capítol de la tercera temporada de "L'ofici de viure". El programa, dirigit i presentat per Gaspar Hernàndez, és una producció de TV3 amb la col·laboració d'Incís Films, que mostra altres maneres de pensar i de viure. El capítol estarà dedicat al moviment i als efectes que té en l'estat d'ànim

Demà, TV3 estrenarà el capítol "El moviment i l'estat d'ànim" de "L'ofici de viure". La pandèmia ha fet les persones més conscients que mai de la importància del moviment i l'exercici, no només per al físic, sinó per a l'estat d'ànim. 

Gaspar Hernàndez analitzarà amb la psicòloga esportiva Patricia Ramírez els beneficis psicològics de practicar esport regularment. Ramírez donarà eines per motivar-se i posar-se en marxa i per evitar els pensaments "mandrosos". 

La metgessa i experta en neurociència Rosa Casafont incideix en els canvis que es generen al cervell quan es practica exercici físic. I l'osteòpata i fisioterapeuta David Ponce destaca la importància d'expressar les emocions.

El programa

"L'ofici de viure", dirigit i presentat per Gaspar Hernàndez, mostra altres maneres de pensar i de viure. Ho fa des de la teoria i també des de la pràctica. De fet, els entrevistats sovint parlen en primera persona, des de la seva experiència.

La versió radiofònica fa quinze anys que s'emet a Catalunya Ràdio i és un dels programes líders de la ràdio catalana a internet. Aquesta tercera temporada compta amb el suport de la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física de la Generalitat.

tv3.cat/ofici

Anar al contingut