El món animal, protagonista de la nova programació del canal Super3

A partir de dissabte, 12 de setembre, el canal Super3 inclou noves propostes a la programació, amb l'estrena de les sèries que tenen com a protagonistes els animals i la cura del medi ambient, com "Herois amb cua" i "Sam Fox: Aventures extremes". També es reforça la franja d'anglès amb la nova sèrie "Kiwi" i arriben altres novetats per als més petits, com "La família Teixó-Guineu". Pel que fa als programes, torna l'"InfoK", amb un canvi d'horari, després de tancar la temporada com un dels programes més vistos en l'àmbit digital, i també "El Mic i els seus amics", "Dinàmiks", "Kukurota", "Una mà de contes" o "Manduka fet a casa".

A punt de començar el nou trimestre escolar, el canal Super3 renova la seva programació amb la incorporació de noves sèries. Hi arriben dues produccions de ficció que tenen en comú que estan protagonitzades per joves fascinats pel món animal. Es tracta de l'holandesa "Herois amb cua" i de l'australiana "Sam Fox: Aventures extremes". I l'altra sèrie d'estrena, "La família Teixó-Guineu", també té com a protagonistes els animals, però en aquesta ocasió, d'animació.

A partir de dilluns, el canal Super3 reforça la franja en anglès dels matins amb la nova sèrie "Kiwi", que introdueix els nens i nenes en paraules angleses a través d'històries divertides. Aquesta producció completa l'oferta en anglès que ja ofereixen "BabyRiki", "Zoobabu" i "The Baby Triplets".

Pel que fa als programes, dilluns torna l'"InfoK", però mitja hora més tard, a les 20.00, i des del plató. El "Mic" i "El Mic i els seus amics" porten noves històries per als més petits, i continuen les històries de "La família del Super3", les propostes de cuina de "Manduka", els experiments del "Dinàmiks" o els relats artístics d"Una mà de contes". També hi ha una franja on el món animal torna a ser protagonista, amb "Kukurota", "Veterinaris" i "Bèsties".

 

Les sèries d'estrena

 

Herois amb cua (dissabtes a les 15.30 i diumenges a les 18.00)

La sèrie segueix un equip internacional de joves que investiguen històries heroiques protagonitzades per animals. Són un grup d'amics que es comuniquen per internet i que comparteixen la passió pels actes heroics que fan els animals. En cada episodi investiguen una heroïcitat concreta: què va passar exactament? Què pensava l'animal? I què fa que es pugui considerar un heroi? Per trobar la resposta, fan experiments esbojarrats, busquen vídeos i dades interessants per internet, parlen per Skype amb testimonis de tot el món i, evidentment, van a veure aquests animals especials cara a cara.

 

Sam Fox: Aventures extremes (dissabtes a les 16.00 i  diumenges a les 18.25)

Sèrie d'aventures i d'acció sobre un adolescent, Sam Fox, que és un autèntic amant del perill. El noi es mou per la natura, des de mar obert fins a les profunditats de la selva, i desafia tota mena de perills. S'enfronta amb taurons assassins, lleopards que cacen humans, tornados despietats, volcans en erupció, escorpins verinosos, anacondes gegants i tota mena de situacions inversemblants. La producció està basada en la sèrie de llibres de l'autor australià Justin D'Ath, que ha estat tot un èxit, i és una comèdia plena d'emocions.

 

Kiwi (de dilluns a divendres a les 9.25)

En Twini i en Twiki són els divertits germans Kiwi, dos animals de plastilina que introdueixen els nens en paraules angleses a través d'històries divertides. A la cuina o durant una visita al museu, mentre es neteja, es prepara un aniversari o es fan manualitats, totes les circumstàncies són bones per descobrir vocabulari i ortografia. Aquesta sèrie en stop-motion va guanyar el premi Educational Film Award al Festival d'Atenes.

 

La família Teixó-Guineu (de dilluns a divendres a les 18.45)

El senyor Edmond Teixó, la senyora Marguerite Guineu i els seus fills i filles respectius formen una família una mica especial. En Pinxo, en Timbal i la petita Trufa, fills de l'Edmond, i la Guineta, la filla única de la Marguerite, han de compartir el mateix cau, cosa que provoca un munt de tensions i discussions entre ells. Però, a mesura que passa el temps, es van coneixent i viuen aventures amb els altres amics del bosc, i van superant tots els prejudicis que tenien al principi i estrenyen cada cop més els llaços familiars, fins que arriben a formar una autèntica pinya.

 

Els programes

 

InfoK (De dilluns a dijous, a les 20.00)

Dilluns, coincidint amb l'inici de les escoles, torna l'informatiu "InfoK", però ara mitja hora més tard, a les 20.00, i presentat momentàniament per Núria Vilanova, fins al retorn de Laia Servera.

L'"InfoK" va tancar la temporada batent rècords de participació i visualització en entorns digitals, i es va convertir en un dels programes amb més usuaris únics de tota la televisió catalana. La situació d'excepcionalitat que va comportar el confinament va provocar, entre altres modificacions, que l'informatiu infantil i juvenil del canal Super3 tanqués la temporada des de casa de la seva editora i presentadora, Laia Servera. Aquest setembre, i mentre sigui possible, l'"InfoK" torna al plató,

El programa mantindrà vives algunes de les seccions que tan necessàries van ser durant el període de confinament, com l'espai "Explica'ns coses", un punt d'interacció constant amb els "infokaires", que hi adrecen dubtes, preguntes o missatges dirigits a altres nens i nenes. En aquesta secció, els "infokaires" també poden dirigir les seves preguntes als experts, com ara metges o responsables de seguretat o d'educació, en el cas de la pandèmia, que aniran responent les seves preguntes regularment en el programa. També continuarà la secció dedicada a les aficions dels "infokaires", en què nens i nenes animen la resta a apassionar-se per diverses aficions, com el col·leccionisme de minerals, l'astronomia, la meteorologia o el dibuix, per exemple. 

 

MIC i El Mic i els seus amics (de dilluns a divendres, a les 9.00 i a les 17.30, i els dissabtes i els diumenges a les 8.00)

Aquesta tardor, els dissabtes i els diumenges s'estrenen nous capítols de la sèrie "El Mic i els seus amics", que reuneixen 30 minuts de les aventures dels titelles adreçades als més petits del canal Super3.

Cadascun dels nous episodis està dedicat a un color diferent amb històries i cançons. També s'estrenaran capítols elaborats amb històries inèdites dels titelles.

Els dies d'entre setmana els més petits poden seguir gaudint d'una hora sencera de "MIC", amb un capítol cada matí i un cada tarda.

A la tardor el món del Mic s'omple de bolets, castanyes, fulles seques i panellets.

super3.cat

facebook/super3

instagram/super3

youtube/super3

Anar al contingut