El món animal més salvatge, protagonista al 33

Divendres, a les 21.55, el 33 estrena "Selfies de bèsties extraordinàries", un documental que mostra què fan els animals quan es pensen que ningú no els està observant. Tot seguit, a les 22.45, s'emet "Els més mortífers dels Estats Units", que fa un repàs dels depredadors més mortífers que hi ha en l'entorn natural dels Estats Units.

Selifes de bèsties extraordinàries

"Selfies de bèsties extraordinàries" (divendres, 21.55)

El nostre planeta és ple d'animals amb unes vides secretes que poques vegades tenim l'oportunitat d'observar. El documental mostra un món ocult que descobreix les personalitats úniques i els comportaments curiosos amb l'objectiu de veure el món a través dels seus ulls. "Selfies de bèsties extraordinàries" és un especial d'una hora que ens mostra què fan els animals quan es pensen que ningú els observa.

Per fer el documental s'han deixat totes les càmeres a l'abast dels animals perquè es filmin ells mateixos. L'espectador podrà gaudir amb les "selfies" més divertides dels seus animals preferits.

"Els més mortífers dels Estats Units" (divendres, 22.45)

Els Estats Units són un territori ple de contrastos i amb una fauna molt variada on hi dominen els depredadors més preparats. Els ossos negres, bruns i polars, els pumes, els pigargs, les serps de cascavell i els llops són uns quants protagonistes que segueix aquest documental. Des del fred del nord d'Alaska fins a la calor del desert de Sonora, l'espectador coneixerà els depredadors més mortífers que hi ha a l'entorn natural dels Estats Units.

tv3.cat/documentals