El moment més agredolç de Puigdemont, a "Polònia"

Demà, a les 21.55, un altre capítol de l'espai de sàtira política "Polònia", dirigit per Toni Soler. Carles Puigdemont (Queco Novell) vol ser president de la Generalitat, però els entrebancs amb què s'està trobant no l'hi posaran fàcil. Per això aprofitarà l'avinentesa per fer una versió del tema més conegut de la banda britànica The Verve.

A tot això, Mariano Rajoy (Queco Novell) anirà a una sabateria per comprar-se sabates noves. Les velles s'han gastat a causa del frec a frec amb els seus rivals polítics.

I serà el moment de tenir les crispetes preparades perquè es podrà veure com seria una pel·lícula d'acció dels 80 a través dels ulls del jutge Llarena. En el programa de demà també es visitarà el Saló de l'Ensenyament, on enguany ha tornat l'exposició sobre la formació militar.

Mentrestant, Puigdemont està enllestint els preparatius per formar un govern a Bèlgica. Marta Rovira (Mireia Portas) li farà veure que està treballant sobre el no-res.

El gremi de matemàtics està vivint una onada d'assassinats. La policia en buscarà els culpables desgranant les declaracions polítiques dels últims dies. Aconseguiran resoldre el misteri?

Al "Telenotícies" d'aquesta setmana es descobrirà que el tercer home més ric del món és un català i que el jutge Llarena és el flamant guanyador d'un premi de narrativa.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut