El model policial català i l'ascens de la ultradreta, a "Preguntes freqüents"

Demà, dissabte, a partir de les 21.55, TV3 emetrà una altra edició de "Preguntes freqüents", presentat per Laura Rosel, per mirar de trobar respostes als interrogants de l'actualitat de la setmana amb Miquel Sellarès, Jaume Bosch, Sami Naïr, Alberto San Juan, Thomas Harrington, Lolita Chávez i Sau 30, entre altres.
Actualitzat

En aquest "Preguntes freqüents" es parlarà de l'actuació dels Mossos i del model policial català amb qui va ser primer director general dels Mossos, Miquel Sellarès, i el coordinador de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, Jaume Bosch.

Laura Rosel també entrevistarà Sami Naïr, politòleg i filòsof, per analitzar l'ascens de la ultradreta. I el programa emetrà una conversa amb l'actor i director Alberto San Juan sobre la situació generada a Andalusia pels resultats electorals. Acaba d'estrenar la pel·lícula "El rey". 

A més, es parlarà d'espionatge i diplomàcia amb l'exdirector del CNI i diplomàtic jubilat Jorge Dezcallar. I Rosel conversarà amb Thomas Harrington, catedràtic d'Estudis Hispànics al Trinity College de Hartford  (EUA), s'ha convertit en un expert del procés català.

També es coneixerà el testimoni de Lolita Chávez, líder indígena de Guatemala a qui han intentat assassinar sis cops. Actualment està refugiada a Espanya.

El programa, a més, comptarà amb l'actuació de Sau 30, amb qui Rosel també conversarà.

A les cadires s'hi asseuran els periodistes Jonathan Martínez, Laura Aznar, Gemma Liñán i Daniel Basteiro. I, a més, els col·laboradors habituals de "Preguntes freqüents" oferiran les seves seccions: "La setmana de Pilar Rahola", "Les FAQs de Quico Sallés" des d'Andalusia, "L'accent diacrític de Maiol Roger" i el columnista de "La Vanguardia" Joaquim Luna.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3