El periodista Jordi Sunyer
Dissabte, a les 21.00

El mini clàssic Barça Atlètic- Reial Madrid Castella del play off d'ascens a Segona, a Esport3

El Barça Atlètic tindrà un escull duríssim per accedir a la final de l'ascens a la Segona Divisió, una eliminatòria a doble volta amb el Reial Madrid Castella, tercer classificat del Grup I. El partit d'anada es disputarà aquest dissabte, a les 21.00, a l'estadi Johan Cruyff, i es podrà seguir en directe per Esport3

Els de Rafa Márquez van complir en l'últim partit de la fase regular contra la UD Logronyès i el triomf els va donar la quarta plaça del grup. El tècnic mexicà ha tret pressió al seu equip plantejant la classificació per a les eliminatòries d'ascens com un premi per assolir una fita que no estava prevista a principi de temporada; és el quart play off en les últimes sis temporades. Els blaugranes podran comptar amb tots els seus efectius, a l'espera de l'evolució de Pelayo Fernández. L'objectiu és aconseguir un bon resultat en l'anada, ja que, en acabar quart, el Barça Atlètic té el factor camp en contra, i en cas d'empat a l'eliminatòria després d'una hipotètica pròrroga a la tornada, qui avançaria seria el Reial Madrid Castella per haver-se classificat tercer en l'altre grup.

Els blancs, dirigits per la llegenda madridista Raúl González Blanco, mantenen bona part del bloc que va classificar-se en una còmoda desena posició la temporada passada, com Marvel Antolín, Rafa Marín, Sergio Arribas, Mario Martín, Carlos Dotor o Peter González, i ha afegit talent jove amb homes com Nico Paz i Álvaro Rodríguez, que ja ha tingut protagonisme amb el primer equip. Amb tot, han tingut un final erràtic com el del Barça Atlètic, ja que només han guanyat un dels últims quatre partits. Serà, en tot cas, una sèrie de "miniclàssics" apassionant.

Els comentaris d'aquest partit seran de Jordi Sunyer, i l'anàlisi tècnica de Jordi Gonzalvo.

esport3.cat

Anar al contingut