Un moment del rodatge del capítol de "Joc de cartes estiu" dedicat als xiringuitos del Maresme.
Un moment del rodatge del capítol de "Joc de cartes estiu" dedicat als xiringuitos del Maresme.
Dimecres, a les 22.30

El millor xiringuito del Maresme, a "Joc de cartes estiu"

Demà, dimecres, a les 22.30, TV3 emetrà el tercer capítol de "Joc de cartes estiu", el concurs gastronòmic líder d'audiència de TV3, presentat per Marc Ribas, i que es fa amb la col·laboració de DlO Magnolia.  

Hi ha uns locals que són els grans protagonistes de l'estiu i que tenen molt a dir a nivell gastronòmic: són els xiringuitos. Marc Ribas es trasllada aquesta setmana a les platges del Maresme per desmentir que els xiringuitos són només un lloc de passada. 

Començarà la ruta a l'Anchor Point Beach Bar de Pineda de Mar, on Alejandro Moreno i Juanjo Marcos asseguren que la seva màxima prioritat és mantenir el bon rotllo. Després, es quedarà a Pineda per visitar el Tiaré Beach Bar, un local on es pot apreciar la passió per la platja del seu propietari, Salvador Hidalgo, i la bona mà a la cuina de Víctor Serrano. L'última parada serà a Vilassar de Mar, al Déjà Vu Beach, on Carlos Marín i Rosó Vivo tenen molt clar que només els falten quatre parets per ser com un restaurant. 

Quin restaurador demostrarà que té un xiringuito que ompliria d'orgull Georgie Dann? Qui aconseguirà els 3.000 € de premi? 

 

Anar al contingut