Dimecres, a les 22.05

El millor xef jove del Baix Llobregat, a "Joc de cartes"

Dimecres, a les 22.05, TV3 emetrà un nou capítol de "Joc de cartes", el concurs gastronòmic líder d'audiència de TV3, presentat per Marc Ribas, i que es fa amb la col·laboració de Magnolia. Aquesta setmana buscaran el millor xef jove del Baix Llobregat

El Baix Llobregat és una zona rica en productes del Parc Agrari. Però, a més, és una comarca en la que despunten molts joves xefs que tenen al davant un futur prometedor. Per aquest motiu, aquesta setmana el "Joc de cartes" busca el millor xef jove del Baix Llobregat. 

Visitaran el restaurant El Secret del Vell, de Cervelló. Allà coneixeran Sergi Poyatos, que amb només 32 anys és el propietari i xef d'aquest local. A Molins de Rei visitaran El Tast, on David Tauste, de 29 anys, és el cap de cuina. A Gavà aniran a El Forn, un restaurant familiar en què la xef és Sara Martínez, de 34 anys. Per últim menjaran a Esplugues de Llobregat, al restaurant Kaprixo, que té a la cuina el xef Joan Amorós, de 30 anys. Una proposta que barreja cuina mediterrània i italiana.   

tv3.cat/jocdecartes

Anar al contingut