El millor restaurant vegetarià de Barcelona, a "Joc de cartes"

Demà, a les 22.35, arriba un altre capítol de la segona temporada de "Joc de cartes", el programa de TV3 en col·laboració amb Dlo/Magnolia, presentat per Marc Ribas, en què competeixen diversos restaurants de tot Catalunya. Aquesta setmana, el programa es desplaçarà a Barcelona, a la recerca del millor restaurant vegetarià.

"Joc de cartes" busca el millor restaurant vegetarià de Barcelona. Marc Ribas intentarà trencar els tòpics que hi ha al voltant d'aquest tipus de cuina a la ciutat comtal. Donarà a conèixer la proposta de Pere Llauradó, propietari del restaurant Arc Iris, el més antic de Barcelona. També descobrirà el restaurant The Green Spot, de la mà del seu director, Willy Bellabiod. Seguirà amb l'Alive, on Sara Bosch, la seva propietària, demostrarà que tot i ser jove té les coses molt clares. I per últim, acabaran al restaurant Raso Terra, on Chiara Bombardi demostrarà que la cuina vegetariana no és avorrida.

Aquesta setmana, Marc Ribas donarà a un dels restaurants el Segell Blau, que atorga Agbar, i determinarà quin és el restaurant més sostenible.

"Joc de cartes" és un viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs. En cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina, i d'una zona determinada, s'enfrontaran entre ells per aconseguir ser el millor. El guanyador s'emportarà un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local.

I després, a les 23.50, "Joc de cartes" descobrirà el millor restaurant de cuina d'especialitat de Barcelona

Marc Ribas compartirà taula amb Josep Maria Kao, propietari del Kao Dim Sum, un restaurant especialitzat en els tradicionals farcellets de pasta xinesos. També descobrirà diferents receptes de pop, d'arreu del món, al restaurant Bobo Pulpín, de Juan Carlos Iglesias. Visitarà el restaurant d'Andrea Pérez, el Catacroquet, un establiment amb molta personalitat especialitzat en croquetes i, finalment, els ous seran l'ingredient estrella de la visita, a l'EGGS, d'Albert Forment. 

tv3.cat/jocdecartes

facebook.com/JocdecartesTV3

twitter.com/JocdeCartesTV3

instagram.com/JocdeCartesTV3

#JocdeCartesTV3