Dijous, a les 22.05

El millor restaurant sense turistes de la Conca de Barberà, a "Joc de cartes estiu"

Demà dijous, a les 22.05, TV3 emetrà el segon capítol de "Joc de cartes estiu", el concurs gastronòmic líder d'audiència de TV3, presentat per Marc Ribas, i que es fa amb la col·laboració de DlO Magnolia.

Aquesta setmana Marc Ribas fugirà de les aglomeracions i amb la seva moto farà via cap a la comarca de la Conca de Barberà a la recerca del millor restaurant sense turistes. Allà descobrirà dos restaurants de l'Espluga de Francolí i un de Montblanc.

El primer de concursar serà L'Art Restaurant, una masia amb tocs moderns on es menja cuina tradicional de la mà del matrimoni format pel José María i la Lorena. La següent parada la farà al ForEvents, un negoci d'esdeveniments gastronòmics reconvertit en restaurant arran de la pandèmia, i capitanejat pels socis i amics Albert i Juanitu. I a Montblanc hi trobarà el Sergi i la Marian de La Parra Jardí Gastronòmic, un local a l'aire lliure ple d'arbres fruiters i amb una cuina dins d'un antic autobús.

Qui tindrà el millor oasi de tranquil·litat estiuenca? Qui s'endurà el premi de 3.000 euros i obtindrà el títol de millor restaurant sense turistes de la Conca de Barberà?

tv3.cat/jocdecartes

facebook.com/JocdecartesTV3

twitter.com/JocdeCartesTV3

instagram.com/JocdeCartesTV3

Anar al contingut