Dimecres, a les 22.05

El millor restaurant familiar del Baix Empordà, a "Joc de cartes estiu"

Demà a les 22.05, TV3 emetrà el segon capítol de "Joc de cartes estiu", el concurs gastronòmic líder d'audiència de TV3, presentat per Marc Ribas, i que es fa amb la col·laboració de DlO Magnolia

Aquesta setmana tot queda en família. Marc Ribas es desplaça fins al Baix Empordà per demostrar que, de l'arbre genealògic, en surt la millor fusta per fer una bona brasa o un bon xup-xup. 
 
Per començar, anirà fins a l'Estartit per visitar el restaurant Montserrat, un local que va inaugurar l'àvia de Laura Basieras i Miquel Basieras el 1939, i que encara continua viu gràcies a la feina d'aquests dos germans. La segona parada serà a Palamós, a L'Arbre de Juliette, un negoci ple de passió que han engegat dues germanes molt joves, Julia Partenie i Irina Pretisor. I acabarà el recorregut al Traguinyol de Sant Antoni de Calonge, on el pare de Cristina Montiel vol traslladar l'encant rústic de la muntanya a la vora del mar, amb el suport també del seu gendre, Beto Corono. 
 
Es veuran reforçats els restauradors pels seus vincles familiars o cediran a la pressió de mantenir un llegat generacional? Qui es convertirà en el guanyador i s'emportarà els 3.000 € de premi? 
 
tv3.cat/jocdecartes 
 
facebook.com/JocdecartesTV3 
 
twitter.com/JocdeCartesTV3 
 
instagram.com/JocdeCartesTV3 
Anar al contingut